New Salem
Actieforum heeft een probleem met de gebruikers namen. Als jou naam niet wil zet er dan een cijfer voor je kan hem later in je profiel wijzigen.
New Salem
Actieforum heeft een probleem met de gebruikers namen. Als jou naam niet wil zet er dan een cijfer voor je kan hem later in je profiel wijzigen.
New Salem
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.



 
IndexPortalLaatste afbeeldingenZoekenRegistrerenInloggen

 

 Logan Lerman

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Logan
Tvd Vampire
Tvd Vampire
Logan


Aantal berichten : 52
Punten : 68
Steren : 1
Registratiedatum : 19-12-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : thuis >.<

Character sheet
Leeftijd: 20
Partner: Girls are just for fun... Or food.
Soort: Vampier

Logan Lerman Empty
BerichtOnderwerp: Logan Lerman   Logan Lerman Icon_minitimema dec 19, 2011 9:42 am

Logan Lerman 2a9ckrt

Algemeen

Voornaam:
Logan
2de naam:
Wade
Achternaam:
Lerman
Bijnaam:
-
Ouders:
Vader: Wade Lerman, Moeder: Mary Lerman.
Broers en zussen:
-
Leeftijd:
20
Afkomst:
London, England


Uiterlijk

Leeftijd uiterlijk:
19
Haarkleur:
bruin
Kleur van ogen:
Blauw
Lengte:
1, 72 m
Lichaamsbouw:
slank, gespierd.
Extra:
-


Innerlijk

Krachten:
Zijn sexyheid >.<
Bloed:
Mensenbloed, voorkeur: A positief of A/B. Het liefst 37 graden warm, maar als het een keer iets kouder kan hij daar ook wel mee leven.
Dier:
Raaf
Karakter:
Logan is een jongen van weinig woorden, zijn geduld was vroeger al niet heel veel, maar nu hij vampier is sinds een jaar, is het niks meer. Hij is door een ongelukkige manier vampier geworden, waardoor hij het hele leven als een soort spel is gaan zien. Hij komt altijd in problemen en het liefst grote problemen. Toch is hij ook wel een lieve jongen die zijn hart op zijn juiste plaats heeft -figuurlijk gezien- hij doet vaak stoerder van dan hij werkelijk is, alleen komt dat alleen maar omdat hij bang is zijn hele leven alleen te blijven.
Geschiedenis:
Net zoals altijd ging Logan gewoon elke dag naar school. Er was niet veel aan zijn leven, gewoon twee dood normale ouders die beide werkte. Hij zelf was ook niet echt heel bijzonder, hij studeerde aan een van de universiteiten in zijn buurt. Hij speelde in zijn vrije tijd gitaar en zong wel eens. Hij wilde graag met zijn eigen bandje wereld beroemd worden, ach ze waren goed opweg, ze waren wereldberoemd in hun eigen stadje. Alles ging gewoon zijn gangtje, totdat de mooie Alyssa in zijn buurt kwam. Zoals Logan is, is hij een enorme flirt en ook haar had hij binnen een paar maanden in zijn macht. Of zij toch eerder hem? Alyssa bleek toch niet zo lief te zijn als dat ze eruit zag. Alyssa had hem meer in haar macht dan hij dacht. Ze vertelde hem dat ze moest vluchtten voor iemand, zo stom als dat hij was ging hij met haar mee. Naar mate hun reis vorderde gebruikte Alyssa Logan als haar eigen bloedbank. Grotendeels lag hij bewusteloos achter in de auto, te wachtten op de tanden van Alyssa die weer in zijn nek zouden zinken. Een nadeel van Alyssa was, dat ze niet bepaald goed op letten wat ze deed of zei. Ze vertelde Logan dat hij met vampierenbloed en de dood ook kon veranderen in een vampier. Dat bracht hem op een idee. Op een middag deed Logan net alsof hij niet meer wakker werd. Alyssa had spijt en liet hem haar bloed drinken aan de kant van een autosnelweg. Alyssa zelf ging opzoek aan de kant van de weg naar een klein bos waar dieren waren. Zo snel als Logan zich kon bewegen liet hij zichzelf overrijden door een vrachtwagen. Hij werd wakker toen Alyssa terug was, hij heeft haar vermoord en achter gelaten in die auto. Hij is terug gegaan naar zijn stadje, alleen waar hij geen rekening mee had gehouden was dat hij om elk druppeltje bloed dat er viel, hij iedereen in zijn buurt vermoorden. Nu heeft hij het wel meer onder controllen, maar je moet je niet perongeluk schaven. Hij ziet het hele leven als een spel en vind het ook totaal niet erg als daar dode bij vallen. Vooral meisjes speelt hij graag een spelletje mee, ook al is hij daar wel voorzichtiger mee dan een jongen die hem lastig valt.

Logan Lerman 9kcd38
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Logan Lerman
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Salem :: Registratie en Accountmarkt. :: Registratie.-
Ga naar: