New Salem
Actieforum heeft een probleem met de gebruikers namen. Als jou naam niet wil zet er dan een cijfer voor je kan hem later in je profiel wijzigen.
New Salem
Actieforum heeft een probleem met de gebruikers namen. Als jou naam niet wil zet er dan een cijfer voor je kan hem later in je profiel wijzigen.
New Salem
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.



 
IndexPortalLaatste afbeeldingenZoekenRegistrerenInloggen

 

 Informatie the vampire diaries.

Ga naar beneden 
3 plaatsers
AuteurBericht
Alice
Ts Vampire
Ts Vampire
Alice


Aantal berichten : 8
Punten : 23
Steren : 0
Registratiedatum : 16-12-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : In jou kast.

Character sheet
Leeftijd: Always 19
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

Informatie the vampire diaries. Empty
BerichtOnderwerp: Informatie the vampire diaries.   Informatie the vampire diaries. Icon_minitimewo dec 21, 2011 8:06 am

Weerwolven, ook wel bekend als Lycanthropes, zijn een bovennatuurlijke soort van individuen die ongewild in de angstaanjagende wolven transformeren tijdens de volle maan. Zelfs in hun menselijke vorm, bezitten ze bovennatuurlijke vermogens en krachten.

Vloek activeren
Om weerwolf te kunnen worden moet je familie vervloekt zijn. Om de vloek te activeren moet je een mens hebben vermoord. Of het nu expres is of een ongeluk. Er moet dus iemand dood zijn gegaan door jou.

Transformatie
Een weerwolf zal alleen veranderen in een wolf onder een volle maan. De eerste transformatie is nogal traag en de persoon wordt blootgesteld aan ten minste vijf uur van intense pijn voor het transformeren. Na de eerste transformatie zal het sneller te gaan, maar nog steeds met veel pijn.

Tijdens de transformatie, worden de botten verdraait naar de geraamte van een wolf. Daar door doet het ook pijn. De persoon krijgt gele grote ogen en hoektanden ook krijgt het veel haar op het lichaam. Als de persoon eenmaal in zijn wolf gedaante is dan word hij/zij binnen een paar uur weer mens. Hoe langer je als wolf leeft hoe langer je het kan uitstellen.

Krachten
Super sterk. Weerwolven zijn sterke dan de normale mens. Maar ze zijn niet net zo sterk als een vampier in hun mensen vorm. Als ze in hun wolven gedaante zijn dan zijn ze wel sterke dan vampieren.

Wanneer een weerwolf woedend is worden ze ook sterke door hun woede op te slaan en te laten ontsnappen op het goede moment.

Verhoogde zintuigen
Een weerwolf kan veel beter ruiken, horen voelen en zien dan een normale mens.

Super behendig.
Weerwolven zijn zeer behendig in bewegen, springen, klimmen en zijn ongelooflijk snel zonder uit te putten. Ze hebben deze kracht ook als ze mens zijn.

Genezen
Weerwolven beschikken over bovenmenselijke capaciteiten regeneratieve, wat betekent dat ze sneller genezen dan een mens.

Liegen
Weerwolven kunnen op de een of andere manier merken wanneer iemand liegt.

Werewolf Bite
De beet van een weerwolf is erg dodelijk voor de normale vampier maar niet voor een Original. [een Original zijn een van de eerste vampieren zij kunnen niet door door een staak of een weerwolven bijt dood gaan.]

Volle maan
Met volle maan zijn hun krachten sterke.

Wist je dit?
Weerwolven zijn niet gevoelig voor zilver het geneest hen sneller..
Weerwolven er eerde waren dan vampiers.
Weerwolven eerde gewoon konden transformeren wanneer ze maar wouden.
Tot dat de zon en de maan steen gemaakt werd.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://newsalem.actieforum.com
Logan
Tvd Vampire
Tvd Vampire
Logan


Aantal berichten : 52
Punten : 68
Steren : 1
Registratiedatum : 19-12-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : thuis >.<

Character sheet
Leeftijd: 20
Partner: Girls are just for fun... Or food.
Soort: Vampier

Informatie the vampire diaries. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Informatie the vampire diaries.   Informatie the vampire diaries. Icon_minitimedi dec 27, 2011 6:52 am

Vampier, is een Servisch woord voor vleermuis. Deze wezens zijn ondood, ze zullen ook nooit veranderen qua uiterlijk. Natuurlijk slapen ze al lang niet meer in doodskisten zoals ze vroeger vertelde. Een normaal bed vinden ze ook wel oke.

Transformatie,Om vampier te worden, moet je eerst het bloed hebben gedronken van een anderen vampier. Daarna zal je dood moeten gaan. Dit kan op verschillende manieren. Je kan vermoord worden, of jezelf vermoorden. Het laatste wordt bijna niet gedaan, meestal zorgt een anderen vampier er wel voor dat je transformeerd.

Na dat je wakker bent geworden, of liever gezegd op bent gestaan uit de dood. Ben je nog geen vampier. Je kunt nog binnen 24 uur dood gaan als je geen menselijk bloed gedronken heb. Heb je binnen 24 uur menselijk bloed gedronken zal de transformatie voltooien. Natuurlijk gebeurt dit wel met pijn. Je hoektanden gaan groeien waardoor het lijkt alsof je mond uit word gescheurd.

Krachten,
super sterk, Vampiers hebben een bijzondere kracht die hun eigenlijk zo sterk maken dat het niet meer menselijk is. Vampiers moeten natuurlijk wel uitkijken voor weerwolven, in hun menselijke gedaante zijn ze niet sterker, maar in hun wolf gedaante wel.

Hypnotiseren, Vampiers hebben de kracht om mensen te laten doen wat zij willen. Ze hoeven ze maar diep in hun ogen aan te kijken en te vertellen wat ze moeten doen of hoe ze zich moeten voelen. Bij vampiers werkt deze kracht niet, tenzij je een van de Originals bent.

Gedaante verwisselen, Vampiers die mensen bloed drinken kunnen van gedaante verwisselen. Zo kunnen zij een vleermuis, raaf of anderen dier worden om zich voort te kunnen bewegen.

Het weer, Sommige vampiers die mensen bloed drinken kunnen ook het weer manipuleren. Dit komt niet veel voor bij vampiers, maar toch hebben sommige de kracht in zich zonder dat ze het zelf weten.

verhoogde zintuigen, Vampier hebben een beter reuk vermogen en zien vermogen dan gewonen mensen. Natuurlijk ruiken ze weerwolven al van een afstand, maar ook anderen vampiers.

Genezen, Vampier genezen gemakkelijk. tenzij er een staak was die was ingesmeerd met vervain. Dan duurt het genezings proces iets langer dan normaal.

Vampire Bite, Een vampiere beet kan opzich geen kwaad. Er blijft alleen een lelijk liteken achter.

Wist je dit?
-De vampiers tegenwoordig een Lapis Lazulli dragen die door heksen zijn betoverd, zodat ze in de zon kunnen lopen.
-Vampiers niet tegen het kruid vervain kunnen. Het lijkt net zoals zon ligt op hun huid te branden.
-Vampiers van koffie warm worden en dat drank de dorst tegen houdt.
-Vampiers gewoon kunnen eten.
-Vampiers door een staak in hun hart dood kunnen gaan.
-Vampiers door een bijt van een weerwolf dood gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Nicki
Tsc Witch
Tsc Witch
Nicki


Aantal berichten : 74
Punten : 103
Steren : 0
Registratiedatum : 27-12-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : in jou kast

Character sheet
Leeftijd: 23
Partner: How can I ever love someone, If I dont know how to love.
Soort: Hybrid

Informatie the vampire diaries. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Informatie the vampire diaries.   Informatie the vampire diaries. Icon_minitimedi dec 27, 2011 10:14 am

Heksook wel bekend als tover god, godin. Mensen met
de macht om verandering te brengen door middel van tovenarij. Een heks
kan zo wel mannelijk of vrouwelijk zijn. Ze zijn verbonden aan de
Elementen van de natuur. Daar halen ze ook hun krachten uit.

Geboorte
Je bent al heks van af je geboorte. De krachten heb je dan al van af je
geboorte maar ze ontwikkelen zich pas in de tiener jaren. Ze staan ​​bekend om hun code van loyaliteit en hun band als leden van een uitgebreide familie. Heksen bestaan ​​al vele eeuwen, doorgeven van hun kennis en vaardigheden van generatie op generatie in de familie lijnen.

MagieMagie of hekserij, is de beïnvloeding van de gebeurtenissen door bovennatuurlijke middelen. Magic kan vaak worden opgesplitst in donker en licht, hoewel afhankelijk van de situatie, kan ook neutraal zijn. Biologisch, magie is een genetische erfelijkheid dat heksen verbindt met de elementen en de krachten van de natuur.

Krachten
Channeling:
De handeling van het kanaliseren of tekening andere vormen van energie en kracht door te focussen op hemelse gebeurtenissen.
Toveren: De handeling van het bellen, commandant, of roepen een element, voorwerp, persoon, of de geest reeds bestaande. Elemental Control: De handeling van het controleren en manipuleren van de elementen lucht, aarde, vuur, water, en het weer.
Mind Control: De handeling van het controleren en manipuleren van de geest van de mens (Vergelijkbaar met Compulsion).
Mind Prachtig: De daad van bemusing en rendering iemand bewusteloos.
Pijn toebrengen:
Het maken van en het toebrengen van ondraaglijke pijn bij het een andere persoon, in het bijzonder vampiers.
Voorkennis: De handeling dat wordt voorzien in toekomstige gebeurtenissen en gebeurtenissen.
Spell Casting:
De handeling van het veranderen van en de controle van evenementen door magische invloed.
Telekinese: De handeling van het controleren en manipuleren van de bewegingen van objecten en personen.
Witches Brew:
De handeling van het brouwen en smeden bovennatuurlijke elixers en drankjes die mystieke eigenschappen bevatten.

Spreuken
The Sun & The Moon Vloek: De Zon en De Maan Curse is een krachtige spreuk die was betoverd op klaus , om te voorkomen dat hij triggering zijn weerwolf bevoegdheden.

Dag-Walking Medaillons:
Alle sieraden die een lapis lazuli steen binnenkant van het bevat, kan
worden betoverd door de heksen te laten vampieren vrij rondlopen in het
zonlicht.

Gilbert Rings: Rings dat de dood aan de eigenaar te voorkomen door een bovennatuurlijke gebeurtenis.

Gilbert apparaat: Een apparaat dat Vampieren en Weerwolven onbekwaam, wanneer het wordt geactiveerd.

Tomb Spell: een spreuk die Vampires voorkomt verlaten buitenkant van een graf onder de Fell's Church.

Tomb Counter Spell: Fes Matos Salve Nas Ex Malon, Terra Mora Vantis Quo Incandis, Et Vasa Quo Ero Signos, Fes Matos Salve Nas Ex Malon De omkering betovering van het graf spell!.

Seance: Een manier van communicatie naar de geestelijke wereld.

Pentagram Spell: Incendia een spreuk die een pentagram van vuur zou leiden, en ook om een talisman die zou gratis de vampiers gevangen in het graf te vernietigen..

Fire Spell: Ex Spiritum Intaculum, In Terrum Incendium, Fes Matos Sal Vis Adisdum een spreuk die in staat is om verminderen en daarmee de intensiteit van het vuur..

Linking Spell: een spreuk die schakels twee of meer mensen samen, zodat ze fysiek voelen geen pijn gevoeld door een bepaalde persoon.

Isolatie Spell: Net als bij het ​​graf spellen, deze betovering voorkomen dat een bepaalde persoon van buiten het verlaten van een kamer.

Vermindering van pijn Spell: Asinta Mulaf Hinto een spreuk die de pijn vermindert..

Locator Spell: Fes Matos Tribum, Nas Ex Veras een spreuk die in staat is om een bepaalde persoon met het gebruik van kaarsen, een kaart, en het bloed van een familielid te vinden..

Bericht Spell:
Een spreuk die in staat is om een bericht te sturen naar een specifieke
persoon met het gebruik van een kaars en de notitie dat wordt
verzonden.

Instabiliteit Spell: Terra Mora Vantis, Quo Incandis een spreuk die in staat is om een bepaalde persoon door het verbranden van een stoffelijk voorwerp dat behoort tot hen te schakelen!.
Zodra het object is verbrand tot as, wanneer de as van de personen huid
raakt, zal het hen te schakelen voor een periode van tijd.

Hypnose Ritual: Een spreuk die in staat is om mensen te hypnotiseren te onthullen hun innerlijke geheimen. Door het toepassen van water om hun tempels, een heks kan een ander dwingen tot hen te vertellen wat ze willen weten.

Machteloosheid Spell: Fes Matos Tribum, Exum Sue, Redem Supas Quo een spreuk die in staat is om een heks van hun bevoegdheden strip.. Als een Witch's bevoegdheden zijn weggenomen, kan alleen de heks die hen geven ze terug.

Astral Projection Spell: Fes Matos Tribum, Nas Ex Veras, Estas Sue Sastanance, Trasum Viso Mastenas Quisa, Nas Metam een spreuk die in staat is om het geestelijke lichaam van een heks project naar een ander gebied in de wereld...

Remote Location Spell: een spreuk die in staat is om moeilijk te lokaliseren voorwerpen te vinden door zich te concentreren en roepen het aan hen.

Het bezit zijn Spell: Somno Ritum Per Dax Ritum Een spreuk die de geest van een andere persoon om het lichaam van iemand anders bezit laat..
Door het injecteren van het bloed van een persoon in van iemand anders,
zullen ze in staat zijn om volledige controle over zijn / haar lichaam
te nemen.

Het bezit zijn Counter Spell: Fes Matos Tribum, Nas Ex Veras, Uenes Fes Matos Et Sonos. Ex Totum Exum Maleo Matos. Een omkering ban van het bezit spreuk.

Energie Spell: Een spreuk die in staat is om de kracht van dode heksen roepen, en ook om de macht te roepen binnen hen.

Opstanding Spell: Vitas Fasmatis, Ex Saleto, Revertas Fasmatis. Ut Vectas, Vitas Fasmatos, Ex Saleto. Een spreuk die staat zijn om de doden doen herleven, door omkering van de schade en / of letsel toegebracht aan die persoon.

Bescherming Spell: Een spreuk die in staat is om een persoon te beschermen tegen schade veroorzaakt door het bovennatuurlijke.

Ring of Fire Spell: een spreuk die in staat is om een cirkel van vuur, dat de persoon in voorkomt verlaten te creëren.

Transformatie Spell:
Een spreuk die in staat is om de snelheid van de transformatie van een
Weerwolf's verminderen, waardoor het zo dat de weerwolf de binnenkant
proberen om zichzelf te scheuren.

Sacrifice Ritual Spell: Fes Matos Tribum, Nu bijlage Ex Radium, Salve Sorse Das. Fes Matos Tribum, Lamia Exum Solvos, Salve Sorse Das. Fes Matos Eliximo Dominum, Etrinox Sorce Sotero Calix Oxtara. Een spreuk die in staat is om de vloek van de Zon en de Maan te breken.

Binding Spell: Fes Matos Tribum, Nalvas Raddiam, ONU Pavadus Ponemus een spreuk die in staat is om de levenskracht van een persoon te binden aan iemand anders.. Echter, zal de persoon van wie het leven-kracht was besepelled sterven.

Hybride Incantation: Fes Matos, Afero Eseri Gratas, Disasustos Vom, Mas Pro Je Ta Sue Te, Victas Ex melam!. Fes Matos Tribum, Disasustos Vom, Mas Pro Je Ta Sue Te. Levam, Mina Sue Te, Disasustos Vom, Desolatus Te! Fes Matos Veras! Disasustos Vom! Victas Ex melam. Fes Matos Veras, Mas Pro Je Ta Sue Te!
Een krachtige spreuk die doet een beroep op de volle kracht van het
weer aan extreme pijn toe te brengen aan een origineel Vampire.

Spirit bezit Spell: Fes Matos Vanex Ondiemox, Fero Adio Een spreuk die het mogelijk maakt een heks te worden tijdelijk bezeten door de geest van een ander wezen..

Brandblusser Spell: Sutas Incenda een spreuk die in staat is om de vlammen van een brand te blussen!.

Verlamming Spell: Een spreuk die in staat is om de kennis van een ander wezen te vangen.

Verbannen Spell:. Fes Matos Ridax Ridismosus Ter Een spreuk die in staat is om de aanwezigheid van een ongewenst persoon of geest te verwijderen.

Manifestatie Spell: Fes Matos Obscuras, Ex Luces Exum Ombres Een spreuk die in staat is om de aanwezigheid van geesten openbaren de levenden..
Overwinnen Spell: Universa Ruina In Tenebras Radamus Infinitum! De Lan Demex Nahalda Six! Een krachtige spreuk die in staat is een andere heks talisman te vernietigen.

Wist je dit?
-Heksen spullen gebruiken voor hun spreuken.
Kaarsen: Heksen gebruiken kaarsen om energie te putten uit de vlammen en ook hun spreuken.
Grimoires: Heksen document hun spreuken, rituelen en recepten in boeken genaamd grimoires.
Kruiden en Stones: Heksen gebruiken stenen en kruiden om hen te helpen als ze een magisch geheel.
Talismans: Heksen gebruiken materiaal items die kan fungeren als een talisman. Het wordt gezegd dat het een van de meest krachtige tools gebruikt door een heks
-Heksen soms geluk hebben als ze heel boos zijn omdat hun krachten en spreuken dan ook beter werken.
-Heksen soms niks kunnen als ze angstig zijn of heel verdrietig.
-Heksen dood kunnen gaan als ze altijd hun krachten gebruiken of te veel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud





Informatie the vampire diaries. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Informatie the vampire diaries.   Informatie the vampire diaries. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Informatie the vampire diaries.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Informatie The Twilight Sage
» Informatie The Secret Circle
» Informatie Link partners.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Salem :: Algemeen :: Informatie.-
Ga naar: