New Salem
Actieforum heeft een probleem met de gebruikers namen. Als jou naam niet wil zet er dan een cijfer voor je kan hem later in je profiel wijzigen.
New Salem
Actieforum heeft een probleem met de gebruikers namen. Als jou naam niet wil zet er dan een cijfer voor je kan hem later in je profiel wijzigen.
New Salem
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.



 
IndexPortalLaatste afbeeldingenZoekenRegistrerenInloggen

 

 ~Just make my night~ [open]

Ga naar beneden 
2 plaatsers
AuteurBericht
Logan
Tvd Vampire
Tvd Vampire
Logan


Aantal berichten : 52
Punten : 68
Steren : 1
Registratiedatum : 19-12-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : thuis >.<

Character sheet
Leeftijd: 20
Partner: Girls are just for fun... Or food.
Soort: Vampier

~Just make my night~ [open] Empty
BerichtOnderwerp: ~Just make my night~ [open]   ~Just make my night~ [open] Icon_minitimedo dec 29, 2011 5:26 am

Logan liep over de straten en zocht de steegjes af naar hulpelose meisjes die hij kon nuttige als maal. Helaas wilde het vandaag niet echt lukken, de meeste liepen in groepjes, niet dat hij ze ook gewoon allemaal kan vermoorden. Maar daar had hij geen zin in. Hij wilde gewoon een snel hapje hebben voor vanavond. Hij was hier pas een paar weken in Mystic Falls en had nog niet echt de tijd gehad om de stad te verkennen omdat hij nog wat probleempjes moest op lossen betreft personen die hij moest opruimen omdat hij ze vermoordt had. Logan had zich laten vertellen door een paar mensen van Mystic Falls, dat de Mystic Grill de beste uitgaans cafe was van de stad. Dat wilde hij graag met eigen ogen zien en zo zou hij dat ook doen. Hij liep het cafe binnen om een uur elf. Hij stapte door een paar groepjes mensen heen, waarom stonden ze altijd zo dicht op elkaar? Uiteindelijk duwde Logan de mensen gewoon op zij. Zijn geduld was niet groot, dus de mensen die voor zijn voeten liepen moesten het nou eenmaal bezeuren dan. Eindelijk kwam hij aan bij de bar, waar een jongenman achter stond met een theedoek over zijn schouder.
'Een wodka - cola.' Zei Logan en hij ging zitten aan de bar. Hij gunde de knul achter de bar geen blik en wachtte totdat hij zijn drinken kreeg. Hij pakte het glas op dat voor hem neer gezet werd en hij dronk hem in een teug leeg. Voordeel van vampier zijn, het duurde een tijdje voordat je echt dronken was. Het minderde de honger naar bloed alcohol en... Zoals gewoon kwam hij niet verder. En dan minderen van de honger naar bloed viel ook wel mee. Als hij nou eenmaal de juiste persoon gevonden had, dan maakte het hem niets uit of hij nou net gedronken heeft of niet. Hij zocht de ruimte door of er misschien een leuk meisje rond liep hij straks kon nuttige als voedsel. Helaas liepen er niet echt meisjes rond die niemand zou missen. Hij zuchte dramatisch en draaide zich om naar de bar knul.

'Doe er nog maar zo een, er loopt toch niets lekkers rond.' Zei hij en draaide met zijn wijvinger rond het glas. Hij keek toe hoe die knul zijn glas opnieuw vulde en hij pakte het opnieuw op. Hij knikte vriendelijk naar de jongen en draaide zich weer om. Er druppelde steeds meer mensen binnen, ook tussen de nieuwe mensen zocht hij naar meisjes -of jongens als het niks werd met meisjes- waarvan hij vast wel een slokje mocht proeven.
'Kom op.' Mompelde hij en zetten zijn glas op zijn lippen. Hij nam een slok en zetten die weer terug op de bar. 'Wacht je op iemand?' Vroeg de jongen achter de bar. Logan keek hem met opgetrokken wenkbrauw aan en glimlachte daarna. 'Ik weet het goed gemaakt, als jij je bemoeid met je eigen zaken doe ik dat met de mijne.' Zei hij bot en draaide zich toen weer om en dronk de rest van zijn glas leeg.

[open voor iedereen die mee wilt doen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Rachel
Ts Werewolf
Ts Werewolf
Rachel


Aantal berichten : 1
Punten : 1
Steren : 0
Registratiedatum : 28-12-11
Leeftijd : 28

Character sheet
Leeftijd: 25
Partner: I'm waiting for someone
Soort: Weerwolf.

~Just make my night~ [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ~Just make my night~ [open]   ~Just make my night~ [open] Icon_minitimedo dec 29, 2011 11:14 pm

Rachel was al een paar dagen aan het rondreizen. Maar te voet dan met de auto. Nou ja beter gezegd vier voeten. Ze was namelijk een weerwolf. Niet dat ze een kind was van de maan. Nee dat was ze gelukkig niet. Nu kan ze transformeren wanneer ze maar wou. En niet met volle maan. Rachel had gehoord dat het redelijk pijnlijk was als je een kind van de maan was met het transformeren. Maar ze kon het niet geloven dat dat pijn deed. Ach ja waarom dacht ze daar nu aan. Rachel liep het bos uit. Ze had haar afgetrapte broek en een shirt aan. Ook haar schoenen waren niet meer wat het was. De tatoeage van haar stam was ook goed te zien.

Als je goed keek kon je twee wolven er uit halen. Maar niemand snapte nog steeds niet wat er nu precies op stond. En zo erg vond ze het nou ook al weer niet. Soms vond ze het wel lach wekend. Rachel schudde haar hoofd om weer terug te komen op de missie die ze nu had. Een paar weken geleden werd hun stam aangevallen door voor hun een onbekende soort vampier. Rachel had wat rond gevraagd en kwam hier uit. Op Mystic falls. Nu maar hopen dat de oude man het goed heeft. Anders was het verspeelde tijd.

Na een tijd te hebben gelopen liep Rachel een cafe binnen genaamd Mystic Grill. Hopend dat ze hier wat te eten kon halen. Rachel liep gelijk door naar de bar in nam daar plaats. Ze bestelde een cola en ook wat friet en een burger. Ze wist dat ze hier niet genoeg aan had maar het zou raar zijn. Als iemand zo als zij meer zou bestelen. Rachel dronk wat van haar cola en keek naar haar buurman. Die er niet echt verkeerd uit zag. "Heey" Zei ze met een kleine glimlach en at wat.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
~Just make my night~ [open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» New in town. (open)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Salem :: Noord. :: Mystic Grill.-
Ga naar: